Onderzoek energietransitie provincie Groningen

Hoe kijk jij naar de energietransitie en wat zou je hier zelf in willen doen? Woon je in de provincie Groningen? Vul dan de vragenlijst in en laat het ons weten! Het duurt maximaal 15 minuten en je maakt kans op 1 van de 5 waardebonnen van Bol t.w.v. €25,-. Klik hier om mee te doen.

De Hanzehogeschool doet voor PEP onderzoek naar de ontwikkeling van de lokale energiesector in Groningen. In de provincie Groningen is de energietransitie op vele manieren te merken voor inwoners. Je hebt misschien te maken met een hoge(re) energierekening of je bent door de gemeente gevraagd om mee te doen. Ook zijn er in de provincie meer dan 90 lokale energie-initiatieven gestart. Een lokaal energie-initiatief is een groep bewoners die samen in hun eigen stad of dorp duurzame energie wil opwekken of energie wil besparen.

Met deze vragenlijst proberen we erachter te komen welke rol inwoners van de provincie Groningen in de energietransitie willen. De vragenlijst is ontwikkeld namens lokale energie-initiatieven. Met de resultaten van het onderzoek proberen zij hun rol in de provincie te versterken.